Cine suntem?

Adresa web a site-ului nostru este: https://sfb-serviciifunerarebucuresti.ro.

Variabile cookie

Website-ul nostru utilizează variabile de tip “cookie” pentru a facilita un răspuns în timp mai rapid față de clienții nostri.
Formularul de contact de pe site-ul nostru înregistrează datele completate de dumneavoastră și le trimite către adresa noastră oficială de contact: contact@sfb-serviciifunerarebucuresti.ro. Toate datele înscrise de dumneavoastră în formularul de contact sunt utilizate de noi doar în dialogul cu dumneavoastră.
SFB București nu arhivează, nu distribuie și nici nu împarte cu alte entități datele dumneavoastră de contact.

Conținut încorporat din alte site-uri

Imagini: Anumite pagini din website-ul nostru conțin fotografii de prezentare a produselor SFB Bucureși pentru care compania noastră deține drepturi de folosință.

Cu cine distribuim datele tale personale?

Datele dumneavoastră personale Compania noastră reține pe perioada contractuală dintre noi si dumneavoastră, datele pe care le furnizați în scopul unei colaborări eficiente atunci când solicitați produse și servicii SFB.

Cât timp reținem datele dumneavoastră personale?

Ștergem datele dumneavoastră: În momentul în care contractul dintre SFB și dumneavoastră a încetat, ori și-a atins scopul, SFB șterge definitiv datele furnizate de dumneavoastră..

Ce drepturi aveți asupra datelor dumneavoastră personale?

Drepturile dumneavoastră: Dacă ne-ați contactat și, din cauza anumitor motive legate de securitate sau motive personale, SFB răspunde cu seriozitate și, la cerere, vom șterge datele pe care dumneavoastră ni le-ați furnizat.

Unde trimitem datele dumneavoastră personale?

Formularul de contact de pe site-ul nostru: Singura modalitate prin care SFB colectează date cu caracter personal este cea prin intermediul formularului de contact. Datele astfel colectate ajung în căsuța noastră poștala, iar dupa încheierea dialogului legat de servicii și produse SFB solicitate de dumneavoastră, SFB șterge definitiv datele colectate.